+36-30-267-3624 info@viragmasszazs.hu

Ajándékutalvány

A Virágmasszázs ajándékutalvány tökéletes meglepetés minden alkalomra.

Vedd fel velem a kapcsolatot és lepd meg Szeretteidet masszázs ajándék utalvánnyal…

9 + 13 =

utalvány
Masszázst csak a csömöri Pránakért Jóga és Szépségházban vállalok!
Háznál masszírozást nem vállalok!

Kérdése merült fel?

Vegye fel velem a kapcsolatot, szívesen segítek:

+36-30-267-3624

info@viragmasszazs.hu

Mikor segíthet

A masszázs

A masszázs rendkívül pozitív hatásokkal jár az életminőségre. Először is, segít az izomfeszültség és -fájdalom csökkentésében, ami javítja az általános fizikai állapotot és mozgékonyságot. Emellett a masszázs elősegíti a vérkeringést és nyirokkeringést, aminek köszönhetően jobb tápanyag- és oxigénellátás éri az izmokat és szerveket, így növeli az energiaszintet és az éberséget.

A masszázs stresszoldó hatása segít a szorongás és a mentális feszültség csökkentésében, ami hozzájárul a mentális egészség javulásához. Ezenkívül segíthet az alvásminőség javításában, így kipihentebben és frissebben ébredhetünk.

Az életminőséget javító hatások közé tartozik az emésztés és az immunrendszer erősítése is, mivel a masszázs segíthet a gyomor- és bélproblémák enyhítésében, valamint az immunrendszer erősítésében.

A masszázs alkalmazása a testtudatosság és önelfogadás növelésében is segít, mivel az ember jobban megismerheti testét és jobb kapcsolatot építhet ki vele.

Végül, a masszázs egy olyan „énidő”, amikor teljes mértékben ránk irányul a figyelem, így az életminőségünk javítása szempontjából fontos mentális pihenést és kikapcsolódást is nyújt.

masszázs
masszázs
masszázsok

Várom megkeresését

+36-30-267-3624

15 + 13 =

E-mail

info@viragmasszazs.hu

Telefon

+36-30-267-3624

Pránakert

akcio

You have Successfully Subscribed!